JOM KLIK2...

Tuesday, 15 May 2012

hapi teachers day

         

                       ok,, entry kali ni memang ditujukan terus kepada semua guru kat malaysia ni.. erkk, tp rasa macam xfair la pulak. so, lala tujukan kat sume insan yg bergelar pendidik di bumi Allah ni lah. thanks kepada semua yg pernah mengajar lala sepanjang usiaku ini sehinggakan kini lala mampu berdiri sebagai seorang manusia. paling utama thanks kepada the greatest teacher in my life, mom dad !!! tanpa ANDA-ANDA SEKALIAN, xmungkin saya mampu berada ditahap saya berada kini (walaupun xlah sehebat Syed Muzzaffar, Imam muda asraf, nik safiyyah karim.... )

         ok, kat sini lala nk mention dua org cikgu (bukan my mom n dad yee.. sbb diorg mmg dh da level tertinggi yg xmungkin dpt diganggu gugat) yang sangat memberi makna dalam memcorak warna kehidupan lala yang terdahulu.
                       1st. CIKGU AZAMUDDIN AHMAD BARKAT (2004-2006) (F1-F3)
                       2nd. CIKGU AMINAH PM MOHAMMAD (2007-2008) (F4-F5)

         cikgu Azam, cikgu Aminah, bg saya anda mmg cikgu yang garang !! hehe.. tp yakinlah, GARANG itulah yang buat hati ini terpaut. nth kenapa, walau berjuta yang membenci cikgu, diri ini masih tetap mahu menafikannya. mungkin kerana saya melihat keindahan, kejernihan dan keihlasan dalam diri kalian yang sukar dilihat org lain.

             ~~~ thanks a lot ~~~

No comments: