JOM KLIK2...

Wednesday, 27 February 2013

happy birthday dear


Assalamualaikum..
setiap 28feb menjelma, aku mesti ada masalah untuk cari hadiah. aku ni bukan reti sangat. kang last-last terus tak bagi langsung. haha *teruk kan lala ni.. haishh... xboleh2, tahun ni nak jugak bagi hadiah.. tapi ape benda ?? haiyaaa... kenapa la susah sangat nak pilih hadiah ni ?? utk my lovely sis je pun. belum lagi untuk buah hati.. hehe.. tapi seriuss.. aku tak pandaiii... kalau barang untuk diri sendiri tu tau lah..
ermm, apa-apa pun, wish dulu lah..







  SIS, HAPPY BIRTHDAY !! 
 *moge panjang umur
 *murah rezeki
*cepat bertemu jodoh ye :D
             love u 

Tuesday, 26 February 2013

Simple Giveaway by Ninasyahira & Sara Mysara

klik banner


Assalamualikum..
jom join yg ni pulak :)

hadiah :
bawal sulam
vaucher shopping
topup RM5 dan RM3
doodle
keychain

tag : awak, awak


due date: 14 mac 2013



ARWENDANISH GIVEAWAY -FM AUSSIE-

klik banner



syarat2:

1) Dialu-alukan menjadi follower blog ni. Tiada paksaan :)
2) Buat 1 entry tentang giveaway ini
3) Tinggalkan comment di sini beserta dengan link entry anda
4) 5 Pemenang akan memenangi FM Aussie melalui random.com
5) Tarikh tutup penyertaan 28/2/13 jam 11.59malam





due date : 28/2/13 jam 11.59malam




Mini Giveaway by FD

klik banner

ok, join GA lagi..



due date : 6 mac 2013

Free Giveaway by Yana


klik banner



25/2/2013 - 25/3/201

Tuesday, 19 February 2013