JOM KLIK2...

Wednesday, 27 February 2013

happy birthday dear


Assalamualaikum..
setiap 28feb menjelma, aku mesti ada masalah untuk cari hadiah. aku ni bukan reti sangat. kang last-last terus tak bagi langsung. haha *teruk kan lala ni.. haishh... xboleh2, tahun ni nak jugak bagi hadiah.. tapi ape benda ?? haiyaaa... kenapa la susah sangat nak pilih hadiah ni ?? utk my lovely sis je pun. belum lagi untuk buah hati.. hehe.. tapi seriuss.. aku tak pandaiii... kalau barang untuk diri sendiri tu tau lah..
ermm, apa-apa pun, wish dulu lah..







  SIS, HAPPY BIRTHDAY !! 
 *moge panjang umur
 *murah rezeki
*cepat bertemu jodoh ye :D
             love u 

1 comment:

IeZwa RazK II said...

Hye, Dah join ke belum Mini GA by Iezwa RazK? Kalau belum join, jemputlah join ye. Ada 40 hadiah menarik untuk dimenangi :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html