JOM KLIK2...

Friday, 11 January 2013

indah ciptaanNya



one words.. AWESOME !! 

Assalamualaikum...
tadi aku boring-boring, so pergi la jumpa dengan uncle kesayangan korang tu, sapa lagi kalau bukan 
uncle google ! haha
saja la tengok-tengok gambar.. then, terjumpa gambar kat atas tu..
aku pun, apa lagi....
rembat lelaju le masuk dalam laptop aku ni ha..
AND
first things yang ada dalam kepala hotak aku ni ??

oneday aku nak duduk/tinggal kat rumah yang macam tu, persekitaran yang macam tu, sebelah sungai yang macam tu, senibina rumah macam tu dan kalau boleh nak ada bunga yang macam tu jugak.. *ok, itu over !! hehe

tapi seriuss weii.. tempat ni lawa sangat.
lantak lah kalau Mid Vally takde sekalipun, lantaklah kalau jauh bepuluh-puluh kilometer dari Masjid Jamek pun, lantaklah kalau delivery Pizza xjumpa peta rumah aku pun, lantaklah kalau shopping barang dapur hanya kat kedai Raju...
ahh.. persetankan semua tu !
yang penting dapat tinggal aman, damai sejahtera..

hope dreams comes true






2 comments:

maria firdz said...

mmg ciptaan Allah cantek..

by the way.. done follow.. follow me back..:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

L@L@milie said...

thanks datang jenguk sini..
nanti saya jenjalan sana ye :)