JOM KLIK2...

Sunday, 6 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

klik banner

Assalamualaikum...
Segmen Saya Blogger Negeri ?? by http://www.fizgraphic.com 
sapa ? sapa ? Lala ??
ok, i'm a PERAKIAN... 
Perak la tuh.. mana lagi..

apa yang best di Perak ??
macam2.. dari tempat-tempat menarik, bersejarah, reakreasi sampailah ke makanannya..
semuanya TERBAIKKK...
Kuala Woh, Latar Kijang, Hot Spring, Lost World Tambun, Pangkor, Menara Condong, Kellie's Castle, Hutan Lipur, Teluk Batik n banyak lagi lah.. hahh.. sempottt... nak mention semua takut sampai esok tak habis. haha..

babb makanan ni yg buat aku rasa nak balik perak sekarang jugak ! laparrr...
mee udang banjir Kuala Sepetang, yummy... kena pulak mee udang special dia. nahh, 8ekor udang besar dabak lepak kat mangkuk mee korang tu.. dah la segar2.. memang boleh buat orang tak mengandung pun mengidam mengalahkan mak buyung.. hehe

insan bertuah : orang disana dan orang disitu



33 comments:

Nurul Nasuha said...

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

L@L@milie said...

tq. nanti saya datang melawat :)

Amalina Razali said...

hai. kita sama :D PERAKIAN :D

http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

✖BossKucing✖ said...

done follow cnie. :D
dtg dr segmen sma. :)

http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

sy blogger sarawak. :)

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

miss zerocinta said...

saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice Blog :]

rodiyatul akmar said...

singgah sini , dari kedah ke perak hehe , salam perkenalan :)
done follow awak :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Kathy Rbain said...

follower 66

Sharifah Syahirah said...

done follow,terima kasih follow saya (:

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

jalan jalan dari Terengganu. Teringin nak pergi Royal Belum. Datang la Ganu, makan keropok lekor sedap! done follow.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

^_^ aneyz ^_^ said...

salam alaik :) blogger perak terjah blog nie :)nice blog ^_^
jgn segan2 jemput singgah blog sye ^_^

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

deno terbang dari terengganu dan singgah di perak... weeeee.... dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Syida said...

salam kenal, cyda dtg follow dr segmen yg sama :D

doraemonsaja said...

http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html 72 follow

angellovesoldier said...

Blogwalking kat sini,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Terima kasih (^_^)

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

farHaNa razaLi said...

done!! org tganu datang follow sini..

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah said...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Eedi Aziz said...

salam dari blogger KELANTAN...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Fazi Isma said...

salam perkenalan. datang singgah sini kembali =)

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

farhanamasdo said...

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 86 :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

MANZARINA said...

salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

Ecah Shaimi said...

ecah follow sni,jom follow ecah pulak.tQ =)