JOM KLIK2...

Friday, 18 January 2013

semoga jumpa lagi :D

yeii..yeii.. yeiiyeiyee...
fuhh.. akhirnya penderitaan ku selama seminggu berakhir juga..
setelah menjadi zombie dan robot jadian beberapa hari, kesemua exam dapat diharungi dengan jayanya.. "jaya ker ??" erkk... memang la ada paper yang aku rasa tenggelam timbul je. tapi ok laa. benda dal lepass pun.. redha jela.. apa pun, life must go on..
eh.. kejapp....

tadaaaaaaa

sumber: uncle google


cehh, padahal orang lain ramai yg dah habis awal.. aku ni pulak, asyik abis lastday exam week je.. nasib baik bukan last session.. kalau tak, memang naik hantu la aku.. ekekekee.. *macam berani jee
esok, balik kampung. YESS !! lama dah tak balik.. haritu balik pun sekejap jee.. tak puas. 
cuti panjang ni boleh la pegi cari keja apa yang patut.. dapat jugak lah topup-topup perbelanjaan sem depan.
so, nampaknye mmg sebulan lah jarang bukak blog ni..
xpela, cuti sekejap. hehehe
nanti naik sem baru, sambung balik bergiat aktif.
baiibaii, jumpa lagi lain kali.
Assalamualaikum :)



1 comment:

IeZwa RazK said...

Jom join GA ni. Banyak hadiah menarik menanti anda. Syarat pun tersangatlah mudah, rugi kalau tak join (:

http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html