JOM KLIK2...

Wednesday, 20 March 2013

"MY CAREER PHOTO CONTEST"



klik banner


Assalamualaikum dan salam muhibbah ;)
harini join GA ni la pulak.. mcm best je..
hee.. 


ok, lepas aku selongkar dan teraburkan semua folder2 yang ada, aku sebulat suara pilih gambar kat atas tu untuk mewakili aku dalam GA  ni .. 
so, apa kerjaya aku sebenarnya ??

" model !! "

erkk ?? pehh, jauh lidi sate dari bara sangatttt....

actually, aku just seorang student yang masih lagi berhutang 2tahun untuk tamatkan pengajian.
fuhh.. lamanyaa nak habiss ! tapi mesti tak terasa.. pejam celik, pejam celik, pejam pejam tak celik, habis lah tu kan..

gambar ni telah disnap di sebuah kedai kat Mid Vally *curi-curi tau.. ekekekeee
kalau tak, mau sales girls diorang hambat kami keluar
alaa.. malunye ke orang -.-"  

sebab dan musabab aku pilih gambar ni ..
nak bagitahu yang sebagai seorang mahasiswa, biasanya 
memang tak lari dari stress dan tekanan *eh, bukan sama je ke ?? haha.. 
so, bg kami berdua cara yang terbaik utk kurangkannya dengan g keluar and window shopping sambil buat aksi crazy mcm kat atas tu..
tp xdk la crazy tahap gaban sampai menggedik tak kena tempat. kami just buat kat tempat tersorok je ok ! hehe..

ni la glasses yang paling tak sesuai kat muka kami. hahaha...
tu yg dengan penuh rasa poyonye pegi snap :)
baibaiii...

tarikh : 17mac2013-17april2013


5 comments:

amier_fekhry said...

cikgu fik dtg jenguk... tq join.

L@L@milie said...

tq jugak sudi jenguk-jenguk :)

sha dhira said...

dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

siti fatima Arifin said...

euuu...nak jadi model yer. leh la jadi model untuk ateh shoot. okeh... nti kita sign kontrak.heheh...g.luck sis

L@L@milie said...

sha : :)

siti : hahaha.. xmau lah.. malu ! anyway, thanks :D